• шокира

Шокантно: Ништо повеќе не шокира

Овие денови целата некогашна револуционерна идеологија е веќе доминатно банализирано секојдневие. Улиците, продавниците, списанијата, блоговите, сè е преплавено со имиџот на бунтовничката енергија на генерациите од изминатите декади која веќе повеќе сезони е омилено прифатен меинстрим. Парадокс сам за себе или реален пат на нештата? Реално гледано денес освен што коментираме кога некој не знае …

Шокантно: Ништо повеќе не шокира Read More »