• шилегов

Шилегов: Со Скопје Смарт сити, Скопје станува град без шалтери

Со проектот Смарт сити Скопје станува прв град во државата каде граѓаните директно и сами одлучуваат за тоа каде и како се вложуваат нивните пари. Преку апликацијата „Мое Скопје” на својот мобилен телефон, скопјани ќе може да гласаат за предлози, да дефинираат приоритети и со тоа самите да ги креираат политиките во градот, најави Петре …

Шилегов: Со Скопје Смарт сити, Скопје станува град без шалтери Read More »