• северина

ФОТО | Шокантно утро: Северина со нова тужба од Милан

Со објава на својот инстаграм – профил Северина ја покажа новопристигнатата тужба од Милан Поповиќ. Северина објави фотографија на која се гледа писмо кое ѝ пристигна утрово, за „убав“ почеток на денот. На него јасно се чита дека се работи за уште една тужба од нејзиниот поранешен сопруг Милан, а на листот забележливо е дека …

ФОТО | Шокантно утро: Северина со нова тужба од Милан Read More »