• серија

ФОТО | Улогата му донесе милиони, а во 2012 се пензионираше: Дејвид Карузо денес изгледа непрепознатливо

Снимањето на оваа серија заврши во 2012 година, а Дејвид Карузо кој го играше детективот Хорејшио Кејн, одлучи потоа да се пензионира. Во јавноста остана запаметен по кратката црвена коса, темните очила и театарските паузи помеѓу речениците, како што зборуваше додека го толкуваше главниот лик на „ЦСИ Мајами“. Токму неговата улога во оваа серија му …

ФОТО | Улогата му донесе милиони, а во 2012 се пензионираше: Дејвид Карузо денес изгледа непрепознатливо Read More »