• селма блер

Селма Блер за нејзината тешка болест: Никого не видов за празниците. Плачам и тешко ми е…

Американската актерка Селма Блер (48) пред две години откри дека боледува од мултиплекс склероза, па сега е во ризична група на луѓе и мора многу да се чува од коронавирусот. Имено, актерката која заради здравјето се дистанцираше од сите за време на пандемијата на коронавирусот, се чувствува осамено во овие празнични денови. Таа откри дека …

Селма Блер за нејзината тешка болест: Никого не видов за празниците. Плачам и тешко ми е… Read More »