• секси

Секси ѕвездата на Нетфликс е фаворит во трката за новиот Џејмс Бонд

Реге-Жан Пејџ, ѕвездата на серијата на Нетфликс „Бридгертон“ се чувствува поласкано бидејќи е еден од кандидатите за улогата во новиот Џејмс Бонд. Според обложувалницата „Bookies Coral“ тој го претекнал Том Харди и Џејмс Нортон, па така станал главен фаворит во трката. „Ах, тој збор на Б. Мислам дека кога си Британец и ќе направиш било …

Секси ѕвездата на Нетфликс е фаворит во трката за новиот Џејмс Бонд Read More »