• сашо тасевски

Актерот Тасевски најави дека ќе палел функционери на клада – следува ли кривична одговорност

Трагичниот настан во кој загинаа 14 лица од модуларната болница во Тетово актерот Сашо Тасевски го искористи да шири говор на омраза преку социјалните мрежи и јавно да се им се заканува по живот на владините фунционери. Со голем број навреди, па дури и тврдења дека медиумите манипулираат со информации, во еден дел од својот …

Актерот Тасевски најави дека ќе палел функционери на клада – следува ли кривична одговорност Read More »