• сараево

Ученичка од Сараево донела пиштол на час во школо, им го покажувала на другарите

Ученичка во Средното медицинско училиште во сараевската населба Бјелава денеска донела пиштол на час, по што директорот повикал полиција, јавуваат локалните медиуми. Полицијата ѝ го запленила пиштолот на ученичката, а нејзината мајка била повикана на разговор. „Директорката на училиштето ја известила полициската управа дека нивна ученичка донела на час гасен пиштол без муниција и го …

Ученичка од Сараево донела пиштол на час во школо, им го покажувала на другарите Read More »