• Самуел Жбогар

Жбогар: Потребно е единство за брзо напредување на агендата на ЕУ

Амбасадорот на ЕУ во земјава Самуел Жбогар испрати честитки за изборот до премиерот Зоран Заев и членовите на новата влада. – Честитки до Зоран Заев и членовите на владата. Им посакувам успех во испораката на амбициозната програма за реформи, во интерес на граѓаните и во корист на патот на МК во Европската Унија. Потребно е …

Жбогар: Потребно е единство за брзо напредување на агендата на ЕУ Read More »