• руски спортисти

Руските спортисти за освоените медали на Игрите во Токио наградени со пари, ордени и автомобили БМВ

Вкупно 129 автомобили од марката БМВ им се доделени на руските спортисти кои освоија медали на Игрите, објави Александер Катушев, претседател на Фондот за поддршка за олимпизмот. Освојувачите на златни медали добија на подарок БМВ Х5, освојувачите на сребрени медали добија БМВ Х3 со различни конфигурации, додека спортистите кои освоија бронзени медали во Токио добија …

Руските спортисти за освоените медали на Игрите во Токио наградени со пари, ордени и автомобили БМВ Read More »