• румена бужаровска

ВИДЕО | Румена Бужаровска: Отвораме скокотливи женски теми, новото издание на ПичПрич е за љубовните писма

ПичПрич, иницијативата за промовирање на женската усна историја, на 2 октомври, во Куршумли ан ја организира традиционалната гала вечер каде што ќе се раскажува за еден од најстарите и најтрадиционалните начини на додворување – љубовните писма. – Љубовните писма е еден од најстарите начини на изразување љубов, меѓутоа постои еден момент во однос на женскоста …

ВИДЕО | Румена Бужаровска: Отвораме скокотливи женски теми, новото издание на ПичПрич е за љубовните писма Read More »