• рок

Музичка сцена: Групата „Код 369“ го објави синглот „Остани до крај“

Првиот музички запис „Остани до крај“ на групата „Код 369“ ги открива музичките планови на еден старо-нов состав од Битола. Групата „Код 369“ е формирана во 2020 година и практично претставува продолжение на долгогодишната музичка дејност на членовите на групата „Памперс“ (Ирена Димовска, Даниел Митревски и Иле Лулевски). Во музиката на „Код 369“ се внесени …

Музичка сцена: Групата „Код 369“ го објави синглот „Остани до крај“ Read More »