Роберт Саздов во Солун сведочел и докажувал дека Панки е познат пејач

Неодамна Сашо Каимовски – Панки беше уапсен на граничниот премин Богородица-Евзони, поради европската потерница за негово апсење распишана пред 13 години. Неговиот поранешен колега од „Куку Леле“, Роберт Саздов, за „Ексклузив“ изјавил дека во судот во Солун сведочел дека Панки е познат пејач од Македонија. Како доказ носел насловни страници од магазини, видеа од гостувања …

Роберт Саздов во Солун сведочел и докажувал дека Панки е познат пејач Read More »