• ризични

Ризични и смртоносни предизвици омилени меѓу младите на социјалните медиуми и дел од нив актуелни на Балканот

“Треба да ја извршите секоја задача вредно и никој не смее да знае ништо за тоа. Кога ќе ја завршите задачата, ми испраќате фотографија. И на крајот од играта, умирате. Дали сте подготвени?” – застрашувачки, опасни, а понекогаш со фатален исход. Особено, овој цитат припаѓа на една популарната „игра“ по име „Синиот кит“, која кружи …

Ризични и смртоносни предизвици омилени меѓу младите на социјалните медиуми и дел од нив актуелни на Балканот Read More »