Студентите од Стив Наумов бараат рибарски чизми

На ѕидот на Фејсбук страницата на Општина Гази Баба објавена е фотографија од дворот на студентскиот дом „Стив Наумов“, кој е поплавен после денешните дождови кои го зафатија главниот град. Од друга страна, студентите иронично бараат рибарски чизми за да можат да пристапат до своите соби во студентскиот дом, апелирајќи на негрижата од страна на …

Студентите од Стив Наумов бараат рибарски чизми Read More »