• ресторан

ФОТО | Гостите шокирани! Платиле 2.100 евра за вечера кај познатиот турски готвач

Турскиот готвач Нусрет Гокче, на социјалните мрежи попознат под името Salt Bae, поседува синџир ресторани, а популарста ја стекна благодарение на начинот на кој го зачинува месото. Имено, откако ќе го исече бифтекот, Нусрет го посолува така што раката ја свиткува во лактот, па солта паѓа по целата негова подлактица, сѐ до месото. Токму тој …

ФОТО | Гостите шокирани! Платиле 2.100 евра за вечера кај познатиот турски готвач Read More »