• република

Уапсени измамници кои лажеле граѓани за наводни наместени утакмици

Во Република Српска во тек е голема полициска акција наречена „Вектор“. Се вршат претреси на 25 локации кај 26 лица во областа Фоча, Хан Пјесак и Источно Сараево со апсење на личности кои се поврзани со кривично дело, перење пари и изнуда преку социјални мрежи. Полициските службеници акцијата ја спроведуваат под надзор на јавното обвинителство …

Уапсени измамници кои лажеле граѓани за наводни наместени утакмици Read More »