• размислување

Не размислуваме за намалување на рестриктивните мерки, тврди Филипче

И после рестрикцијата начинот на функционирање нема да е ист. Постои ризик од неочекуван пик. Кога се анализираат стручните публикации податоците процентите се земаат во предвид многу работи. Прво типот на списанието каде се објавува за да се сфати сериозноста на резултатите, изјави на денешната прес конференција министерот за здравство Венко Филипче. – Има списанија …

Не размислуваме за намалување на рестриктивните мерки, тврди Филипче Read More »