• раскази

Издавачката куќа „Или-Или“ ја објави збирката раскази „Млечни заби“ на Хана Корнети

Издавачката куќа „Или-Или“ ја објави првата книга на младата писателка Хана Корнети, збирката раскази „Млечни заби“. Книгата е објавена како 197-мо издание во едицијата „ПРОаЗА“. Дизајнот на корицата е на Бојан Сенковски. Збирката раскази „Млечни заби“ е книжевно млечно запче на Хана Корнети. Иако збирката содржи и истоимен расказ, насловот на некој начин ги опфаќа …

Издавачката куќа „Или-Или“ ја објави збирката раскази „Млечни заби“ на Хана Корнети Read More »