Дефект на автобус заглави скопски средношколци во Будимпешта

Автобус со кој средношколци од економското училиште „Васил Антевски Дрен“ во Скопје, биле на екскурзија се расипал кај Будимпешта. Учениците неколку часа чекале за да им испратат нов автобус од агенцијата, која го добила тендерот за екскурзијата, за да се вратат назад во Скопје.