• рајан гослинг

Овие машки ѕвезди се горди феминисти – „Не може само жените да зборуваат за жените“

Иако постои некое општествено премолчено правило дека мажите не треба да се декларираат како феминисти, дали од патријархални причини или од новиот бран на радикален феминизам кој ги дистанцира истите од идеологијата, овие храбри ѕвезди го предводат патот кон јавно изразување на еднаквоста во рамки на патријархалниот општествен систем.  Крис Еванс   View this post …

Овие машки ѕвезди се горди феминисти – „Не може само жените да зборуваат за жените“ Read More »