• радмила шекеринска

Шекеринска со сочувство до семејството на Жан Кофол, еден од храбрите словенечки пожарникари

Вчера, во сообраќајна несреќа во Нова Горица, почина Жан Кофол, еден од словенечките пожарникари коишто храбро се бореа со пожарите во Берово и Пехчево летово. Министерката за одбрана, Радмила Шекеринска на својот Фејсбук профил искажа искрено сочувство до семејството на Кофол, но и до цела Словенија. – Длабоко сочувство до семејството и до пријателска Словенија. …

Шекеринска со сочувство до семејството на Жан Кофол, еден од храбрите словенечки пожарникари Read More »