ОСЛОБОДЕТЕ СЕ ОД НИВ ДО 35-ТАТА: Убедливо најлошите работни навики

Професионалноста е еден од најважните квалитети кои треба да ги задржите во текот на целата кариера и да се ослободите од детинестите навики. На возраст од 35 години, најголемиот дел од луѓето веќе имаат цела работна деценија зад себе. Затоа е важно од следните четири навики да се ослободите пред да ја заокружите својата прва …

ОСЛОБОДЕТЕ СЕ ОД НИВ ДО 35-ТАТА: Убедливо најлошите работни навики Read More »