• проколната

„Проколнатата плажа“ во Грција: Само овој месец се удавиле околу десет лица, а за сè е виновен еден феномен

Златко Белиќ од Горњи Милановац во неделата се удави под ужасни околности на „проколнатата плажа“ во Сарти, каде само овој месец се удавиле околу десет лица, пишува Блиц.рс. Според локалните медиуми, само минатиот викенд, две лица се удавиле на оваа плажа, каде животот го загуби и техничкиот директор на компанијата „Рудник“. Златко, иако, како што …

„Проколнатата плажа“ во Грција: Само овој месец се удавиле околу десет лица, а за сè е виновен еден феномен Read More »