• призна

Русинот Попов призна како се изживувал и ја убил Кетрин Сиро

Александар Попов (43), поранешен осуденик со историја на насилни сексуални злосторства се појави пред рускиот суд под обвинение за убиство на поранешната припадничка на американската морнарица Кетрин Сиро, која влезе во неговиот автомобил минатата недела брзајќи да стигне до клиника во Нижни Новгород. Последната порака што Кетрин и ја испрати на својата мајка е дека …

Русинот Попов призна како се изживувал и ја убил Кетрин Сиро Read More »