• превоз

Арсовска: Бесплатен јавен превоз за сите скопјани

Бесплатен јавен превоз за сите скопјани и понуда на избор за жителите за еколошка алтернатива на нивните автомобили, најави денеска на прес-конференцијата кандидатката за градоначалник на Град Скопје Данела Арсовска. Со тоа решение беше презентиран еден од 15+1 проекти од нејзината програма и истото се однесува на проблемот со загадениот воздух, подобрување на хаосот со …

Арсовска: Бесплатен јавен превоз за сите скопјани Read More »