• претседателска кампања

Започна претседателската кампања на Канје Вест: На хаотичен митинг во панцир дебатираше за абортусот

Познатиот американски рапер Канје Вест со хаотичен митинг во Чарлстон ја започна својата претседателска кампања. Раперот својата кампања ја нарече „Роденденска забава“, а без микрофон се обрати пред неколку стотици луѓе и се расплака кога почна да раскажува како татко му сакал да се откаже од него, пренесува „Би-Би-Си“. Кање дебатираше за аборусот, а за …

Започна претседателската кампања на Канје Вест: На хаотичен митинг во панцир дебатираше за абортусот Read More »