• претприемништво

Конференција „Патот кон единствениот европски пазар”

Во очекување на стартот на преговорите за пристапување кон Европската унија (ЕУ), Фондацијата Претприемачки сервис за млади денеска ќе организира виртуелна конференција на тема „Патот кон единствениот европски пазар”. Целта на конференцијата, информираат организаторите, е да се покрене свеста за тоа што всушност значи да се биде дел од единствениот европски пазар, како и за …

Конференција „Патот кон единствениот европски пазар” Read More »