• препорчано

ФОТО | Црвен тепих на „Еми“ наградите: Елегантна „борба“ за пофалба од модните критичари

Како и секоја година, пред да се стави акцент на актерската, режисерската и другите достигнувања на телевизиската индустрија, во првиот час, целото внимание беше насочено кон гламурозните изданија на славните на црвениот тепих. Секогаш оригинална, Ема Корин избра креација на „Миу Миу“ во суптилна нијанса на злато со детали во форма на капа и ракавици. …

ФОТО | Црвен тепих на „Еми“ наградите: Елегантна „борба“ за пофалба од модните критичари Read More »