• прекин

По напуштањето на собраниската сала од опозициските пратеници Џафери ја прекина седницата

Претседателот на Собранието Талат Џафери ја прекина 50-та седница пред да биде изгласан нејзиниот дневен ред и ја презакажа за утре во 12 часот, откако претходно пратениците од опозицијата, рекоа дека денеска нема да учествуваат во работата на Парламентот, поради тоа што не беа ставени како точка на дневен ред нивните предлог-одлуки за разрешување на министерот за здравство …

По напуштањето на собраниската сала од опозициските пратеници Џафери ја прекина седницата Read More »