• потрага

Пијан Турчин исчезнал, па ѝ се придружил на полицијата во потрагата по самиот себе

Бејхан Мутлу (50), кој се сметаше за исчезнат во Турција, случајно ѝ се придружил на потрагата по самиот себе. Тој со часови заедно со полицијата и со своите пријатели се барал себеси пред да сфати дека, всушност, го бараат него, пишуваат турските медиуми. Со часови се бараше себеси, претпоставувајќи дека потрагата е поради некој друг, …

Пијан Турчин исчезнал, па ѝ се придружил на полицијата во потрагата по самиот себе Read More »