• помогне

ФОТО: Тијана се присети на бомбардирањето во Србија и промената која тогаш ја направила од револт и немоќ да помогне

Македонската пејачка и актерка Тијана Дапчевиќ која веќе долги години со своето семејство живее во Белград, Србија, на својот Инстаграм профил се присети на бомбардирањето на Србија во 1999 година и промената на која таа тогаш се одлучила поради, како што вели револтот и немоќта, да направи нешто и да им помогне на своите најблиски. …

ФОТО: Тијана се присети на бомбардирањето во Србија и промената која тогаш ја направила од револт и немоќ да помогне Read More »