• помогнат

Прекумерното потење во топлите денови може да ве доведе до непријатна ситуација: Еве како да си помогнете!

Прекумерно се потите, под вашите пазуви се создаваат непријатни кругови? Без грижа постои решение и за тоа. Со помош на овие четири трикови ќе престане вашиот стрес предизвикан од потењето. 1. Одржување на лична хигиена Одржувањето на хигиената е секако еден од најдобрите начини за борба против непријатните кругови и мириси. Со редовно туширање, вашето …

Прекумерното потење во топлите денови може да ве доведе до непријатна ситуација: Еве како да си помогнете! Read More »