• полна месечина

Сина месечина: Што носи овој лунарен настан за хороскопските знаци?

Новата полна месечина во Водолија или Сината Месечина ќе донесе промени, иновации и инспирација во воздухот! Откријте како да ги искористите влијанијата што овој лунарен настан ги носи со себе. Полната Месечина во Водолија или Сината Месечина ќе има влијание врз секој знак на Зодијакот. Ова астролошко патување започна вчера, на 22 август, а неговите …

Сина месечина: Што носи овој лунарен настан за хороскопските знаци? Read More »