• поликлиника

Турканици за вакцинација во поликлиника „Јане Сандански“

И денес, како и вчера очигледно има значително зголемен интерес за вакцинација кај граѓаните. Вакцинацијата се одвива непречено на сите пунктови низ државата, но очигледно со турканици и влегување преку ред, како што забележа фоторепортерот на „Слободен печат“. Поради голем интерес за вакцинација од утре ќе биде отворен пункт за вакцинација во поликлиниката во Драчево. …

Турканици за вакцинација во поликлиника „Јане Сандански“ Read More »