• под

ВИДЕО: Вашите блузи имаат жолти дамки во пределот на пазувите? Еве како веднаш да ги исчистите!

Лицата кои премногу се потат, без оглед на годишното време, често имаат проблем со валкани блузи, кошули и маици во пределот на пазувите, но без грижа, и за тоа постои решение. Прекумерното потење при кое иако употребувате дезодоранс за под пазуви или антиперспирант, може да ви се направи темни, понекогаш и жолти дамки на маиците …

ВИДЕО: Вашите блузи имаат жолти дамки во пределот на пазувите? Еве како веднаш да ги исчистите! Read More »