• починати

Досега во светот починаа повеќе од 4,75 милиони луѓе како последица од коронавирус

Најмалку четири милиони и 752.875 луѓе починаа од коронавирус во светот, додека повеќе од 231 милион и 273.010 лица беа заразени. Како што пренесуваат странските агенции, бројот на официјално заразени не го одразува вистинскиот број, бидејќи многу земји тестираат само пациенти на кои им е потребен болнички третман. Соединетите Американски Држави беа најтешко погодени со …

Досега во светот починаа повеќе од 4,75 милиони луѓе како последица од коронавирус Read More »