• Петар Арсовски

(Ин)дискретниот шарм на дуелите

Дуелот Заев – Мицкоски е, според гледаноста, дефинитивно еден од најинтересните медиумски настани во последниот период, ако не оваа година. Соочувањето на двајцата лидери на големите коалиции, кое доаѓа во предвечерието на локалните избори, за многумина очигледно беше задолжителна политичка лектира, која ги врза за ТВ-екраните во тие три часа, колку што траеше соочувањето. Судејќи …

(Ин)дискретниот шарм на дуелите Read More »