• печки

Немало злоупотреба од граѓаните што печките на дрва ги заменија со инвертери

Ниту едно семејство кое ги искористило субвенциите и набавило клима-уред, притоа предавајќи го шпоретот на дрва или на јаглен во некој од пунктовите назначени од градските власти, не направило злоупотреба и не продолжило да се грее на дрва наместо на инвертер. Ова е општиот заклучок на екипите на Инспекторатот на Град Скопје, кои во изминатиот …

Немало злоупотреба од граѓаните што печките на дрва ги заменија со инвертери Read More »