• панки

ПЕЧАТ 2019: Перо се разведе, Марјана призна дека го сака Пеце, а Слаткар и Панчо ќе си „извадеа“ очи!

Можеби македонската естрада не е голема како српската, бугарската или албанската, но и тоа како во 2019 година имаше настани и случки по кои ќе ја паметиме. Редакцијата на „Слободен печат“ направи избор на НАЈ настани што ќе ги паметеме од годината што измина. Да започнеме со ред: Развод на годината: Перо Антиќ и Ружица …

ПЕЧАТ 2019: Перо се разведе, Марјана призна дека го сака Пеце, а Слаткар и Панчо ќе си „извадеа“ очи! Read More »