• пандемија

ВИДЕО | Пандемијата сепак не ги спречила: Се венчале на граница бидејќи родителите не можеле да влезат во САД од Канада

Карен Махони и нејзиниот нов сопруг, Брајан Реј, изјавиле за Си-ен-ен дека се запознале пред 35 години поради љубовта кон скијањето и кога конечно се свршиле во март, инструкторите по скијање не сакале да чекаат да се венчаат. Но, Карен рекла дека само една работа ѝ била важна: на венчавката да присуствуваат нејзините родители и …

ВИДЕО | Пандемијата сепак не ги спречила: Се венчале на граница бидејќи родителите не можеле да влезат во САД од Канада Read More »