• основен суд скопје 2

Основен суд Скопје 2: Одлуката за промена на реисот не е правосилна

Oсновниот суд Скопје 2 преку соопштение ја информира јавноста дека промената на лицето на застапување на Исламската верска заедница го направил по нејзино барање, а врз основ на неотповиклива оставка која ја поднел Сулејман Реџепи, а ја констатирал Ријасетот на седница одржана на 30.03.2019 година. Одлуката на Судот се уште не е правосилна бидејќи тече …

Основен суд Скопје 2: Одлуката за промена на реисот не е правосилна Read More »