• опашка

Кучињата комуницираат со опашката, дознајте што ви порачуваат

Кучињата можат да откријат многу за своето расположение и намерите со начинот на кој ги мрдаат своите опашки. Разбирањето на говорот на телото на вашиот пес е многу важно за што подобра интеракција. Научете да препознаете што сака кучето да ви каже со својата опашка. 1. Положба на опашката Опашка подигната високо нагоре укажува на …

Кучињата комуницираат со опашката, дознајте што ви порачуваат Read More »