• охридско езеро

ВИДЕО: Дива свиња опуштено се избања во Пештани

Една дива свиња е снимена како плива во Охридското Езеро близу брегот кај Пештани, а на снимката која се појави на социјалните мрежи може да се види дека таа ужива во есенското капење, на раат од туристите кои цело лето ги полнеа охридските плажи. Дивата свиња е многу издржливо животно и одличен пливач, па може …

ВИДЕО: Дива свиња опуштено се избања во Пештани Read More »