• охридска

Присоединувањето на Охридска со Шпаркасе ги остави фирмите и без пари и без нерви

Присоединувањето на Охридска банка кон Шпаркасе банка, ги остави без прилив на пари компаниите што имаа сметки во Охридска. Фирмите се оставени сами на себе да изигруваат телефонски секретарки и на 600 доверители што им должат пари, да им кажуваат фактурите да ги уплаќаат на новата сметка. Фирмите се жалат на оваа катастрофална пракса во …

Присоединувањето на Охридска со Шпаркасе ги остави фирмите и без пари и без нерви Read More »