• охридска банка

Охридска и Шпаркасе се интегрираа во Шпаркасе банка – Македонија

 Под мотото „Заедно можеме повеќе” денеска официјално беше означено интегрирањето на Охридска и Шпаркасе во Шпаркасе банка – Македонија. Проектот на интегрирањето почна во ноември 2019 година и е завршен изминатиот викенд, а со него, како што изјави денеска претседателот на Управниот одбор на Шпаркасе банка – Македонија Глигор Бишев се отвора нова страница во …

Охридска и Шпаркасе се интегрираа во Шпаркасе банка – Македонија Read More »