• обвинение

Српски политичар изврши самоубиство: Си пресудил пред децата

Жителите на улицата Јасенова во белградската населба Церак веќе долго време се навикнати да имаат полициски сили пред зградите во кои живеат. Причината е што Бојан Хрватин израсна во тие пасијанси, а е вонреден сведок во обвинението против Вељко Беливук. За жал, овој пат жителите на овој дел на Церак видоа полициски автомобили и амбулантни …

Српски политичар изврши самоубиство: Си пресудил пред децата Read More »