• образование

Наставници и професори од повеќе училишта добитници на признанието „Просветен работник на годината“

Единаесет наставници, професори и воспитувачи од повеќе основни и средни училишта, како и градинки на територијата на Република Северна Македонија се добитници на признанието „Просветен работник на годината“ за учебната 2020/21 година. По повод 5 Октомври, Сојузот на просветните работници на Република Северна Македонија, по претходен конкурс, додели Признанија и плакети на истакнати просветни работници за учебната …

Наставници и професори од повеќе училишта добитници на признанието „Просветен работник на годината“ Read More »