• обожавателите

ВИДЕО: Елтон Џон ги покани обожавателите на виртуелна пред-оскаровска забава

Музичката легенда секоја година со забави пред доделувањето на најпрестижната филмска награда Оскар, собира пари за својата фондација посветена на борбата со сидата. Оваа година поради ковид-19 пандемијата реши да направи виртуелна забава на која може да присуствува секој кој сака, а влезот чини 20 долари. Уште од 1992 година Елтон Џон ја одржува најдобрата …

ВИДЕО: Елтон Џон ги покани обожавателите на виртуелна пред-оскаровска забава Read More »