• објаснување

Се будите среде ноќ со чувство на глад? Еве зошто се случува тоа

Дали некогаш сте се разбудиле среде ноќ со чувство на глад? Ако ова се случува повремено, не треба да се грижите, но ако забележите дека се случува често, можеби е време да го посетите вашиот лекар. Нивото на глад делумно се регулира со деноноќниот ритам, а генерално се зголемува во текот на денот. Највисоко е …

Се будите среде ноќ со чувство на глад? Еве зошто се случува тоа Read More »